Ηλεκτρονικό Σύστημα Προληπτικής Φροντίδας

Ηλεκτρονικό Σύστημα Προληπτικής Φροντίδας

Η στοματική υγεία των παιδιών σας είναι τόσο σημαντική όσο η γενική τους υγεία. Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξετάσουμε πώς το Ηλεκτρονικό Σύστημα Προληπτικής Φροντίδας μπορεί να βοηθήσει στην προστασία και στην βελτίωση της στοματικής υγείας των παιδιών σας.

Τι είναι το Ηλεκτρονικό Σύστημα Προληπτικής Φροντίδας

“Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία” – Desiderius Erasmus

Το Ηλεκτρονικό Σύστημα Προληπτικής Φροντίδας είναι μια νέα προσέγγιση στην περίθαλψη της στοματικής υγείας των παιδιών, που επικεντρώνεται στην πρόληψη παρά στη θεραπεία.

Συνεχίζετε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για αυτό το ισχυρό εργαλείο προληπτικής φροντίδας.

Πώς λειτουργεί


Το σύστημα λειτουργεί μέσω ενός εύκολου στη χρήση διαδικτυακού περιβάλλοντος, το οποίο επιτρέπει στους γονείς να ελέγχουν και να διαχειρίζονται την περίθαλψη της στοματικής υγείας των παιδιών τους.

Οφέλη του Συστήματος


Η χρήση του Ηλεκτρονικού Συστήματος Προληπτικής Φροντίδας έχει πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

  • Παρακολούθηση: Μπορείτε να παρακολουθείτε την στοματική υγεία του παιδιού σας εύκολα και συνεχώς.
  • Προγραμματισμός: Μπορείτε να προγραμματίζετε επισκέψεις στον οδοντίατρο και να λαμβάνετε υπενθυμίσεις.
  • Ευελιξία: Μπορείτε να διαχειρίζεστε την περίθαλψη της στοματικής υγείας του παιδιού σας οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Ποια παιδιά μπορούν να επωφεληθούν


Όλα τα παιδιά μπορούν να επωφεληθούν από το Ηλεκτρονικό Σύστημα Προληπτικής Φροντίδας. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για παιδιά που έχουν ήδη εμφανίσει σημάδια τερηδόνας ή έχουν υψηλό κίνδυνο για τερηδόνα.

Πώς να εγγραφείτε στο Σύστημα


Η εγγραφή στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Προληπτικής Φροντίδας είναι απλή και θα την κάνουμε μαζί.

Τι περιλαμβάνει η εγγραφή


Η εγγραφή στο σύστημα περιλαμβάνει την καταχώρηση βασικών πληροφοριών για το παιδί σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, της ηλικίας και της ιστορίας της στοματικής υγείας τους.

Τι πρέπει να περιμένετε μετά την εγγραφή


Μετά την εγγραφή, θα έχετε πρόσβαση στο διαδικτυακό περιβάλλον του συστήματος, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο της στοματικής υγείας του παιδιού σας, να προγραμματίζετε επισκέψεις και να λαμβάνετε υπενθυμίσεις.

Πόσο κοστίζει η εγγραφή;


Η εγγραφή στο Σύστημα είναι εντελώς δωρεάν!

Συμπέρασμα


Η προληπτική φροντίδα είναι η κλειδί για τη διατήρηση της στοματικής υγείας των παιδιών σας. Με το Ηλεκτρονικό Σύστημα Προληπτικής Φροντίδας, η προστασία της στοματικής υγείας του παιδιού σας είναι απλά ένα κλικ μακριά!

Εγγραφείτε σήμερα και κάντε το πρώτο βήμα για ένα υγιές χαμόγελο για το παιδί σας!

Περιεχόμενα

paidodontiatros-vera-bakala-banner s

Η παιδοδοντίατρος Βέρας Μπάκαλα ξεκίνησε την καριέρα της ως βοηθός σε παιδοδοντικό ιατρείο κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Οδοντιατρική Σχολή του Καποδιστρίου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο TUFTS στη Βοστώνη, αποκτώντας ειδικότητα στην πρωτοποριακή τεχνική της αεραποτριβής.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, δημιούργησε ένα ιατρείο που συνδυάζει την επιστήμη και την τέχνη της παιδοδοντιατρικής, με έμφαση στην ανθρώπινη επαφή και την ψυχολογία.

Για να κλείσετε ραντεβού με την ιατρό παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 21 0610 7200.

Στο ίδιο τηλέφωνο μπορείτε να μας καλέσετε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για οποιοδήποτε επείγον περιστατικό.